ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ
             ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ  ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Σεβόμενοι το περιβάλλον κατασκευάσαμε αυτό το πέτρινο συγκρότημα των δύο κατοικιών από την πέτρα της περιοχής και το προσαρμόσαμε στις σύγχρονεςαπαιτήσεις της εποχής. Σε απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου από την παραλία και 4 χιλιομέτρων από την πόλη της Καρύστου, με στίγμα 38° 00' 22,60" Β και24° 28' 11,40" Α σε υψόμετρο 225 μέτρων, συνδυάζει την ηρεμία και την θέα μετην εύκολη πρόσβαση στις παραλίες και στην Κάρυστο μέσω ασφάλτινων διαδρομών. Δύο κατοικίες που αναγνωρίζονται απο τον προσανατολισμό τους, η πρώτη, η δυτική, με Ν-ΝΔ προσανατολισμό και η δεύτερη, η ανατολική, με Α-ΝΑ προσανατολισμό.

 
Εχει επιφάνεια 130 τμ και είναι δύο επιπέδων. Στο πρώτο επίπεδο, ισόγειο, επιφανείας 75 τμ βρίσκουμε σε ένα ενιαίο χώρο το σαλόνι-καθιστικό-τραπεζαρία και την κουζίνα καθώς και ένα μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο, 1ος όροφος, επιφανείας 55 τμ περίπου βρίσκονται δύο κρεβατοκάμαρες και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Στον περιβάλλοντα χώρο επιφανείας 160 τμ υπάρχουν πλακόστρωτες βεράντες καθώς και αποθήκες. Είναι πλήρως εξοπλισμένη και μπορεί να εξυπηρετήσει 4+ άτομα.
Εχει επιφάνεια 120 τμ και είναι δύο επιπέδων. Στο πρώτο επίπεδο, ισόγειο, επιφανείας 75 τμ βρίσκουμε σε ένα ενιαίο χώρο το σαλόνι-καθιστικό-τραπεζαρία και την κουζίνα καθώς και ένα μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο, 1ος όροφος, επιφανείας 45τμ περίπου βρίσκονται μία κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο με μπανιέρα.Στον περιβάλλοντα χώρο επιφανείας 180 τμ υπάρχουν πλακόστρωτες βεράντες, πισίνα καθώς και αποθήκες. Είναι πλήρως εξοπλισμένη και μπορεί να εξυπηρετήσει 2+ άτομα.