ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ
             ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ  ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Χτισμένο σε επικλινές έδαφος (υψόμετρο 20 μ.), με στίγμα 37° 59' 59,70'' Β και 24° 27' 52,40'' , σε μικρή
απόσταση από την παραλία μόλις 300 μέτρα, στα ανατολικά περίχωρα της Καρύστου ( απόσταση από την πόλη
4 χιλιόμετρα) , το συγκρότημα αυτό των δύο κατοικιών παρέχει στους φιλοξενούμενους του την εύκολη πρόσβαση στην θάλασσα, την θέα του κόλπου της Καρύστου, την άνεση στη διαμονή, την ευκολία στην πρόσβαση μέσω ασφάλτινων διαδρομών και τόσα άλλα.
Δύο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες που ξεχωρίζουν από τον χρωματισμό τους, η κόκκινη και η πορτοκαλί, που ενώνονται με το σοκολατί κλιμακοστάσιο, και από τον προσανατολισμό τους .
 
 
Κατοικία τριών επιπέδων, επιφανείας 116 τ.μ., με Ν-ΝΔ προσανατολισμό, ελεύθερη Ν-Δ-Β. Στο πρώτο επίπεδο, ισόγειο νότια με θέα την θάλασσα υπόγειο δυτικά και βόρεια, επιφανείας 55 τ.μ. υπάρχει μία κρεβατοκάμαρα, ένα καθιστικό, ένα μπάνιο το κλιμακοστάσιο και ένας βοηθητικός χώρος. Στο δεύτερο επίπεδο, ισόγειο βόρεια-α' όροφος νότια με θέα την θάλασσα, επιφανείας 37 τ.μ. υπάρχει ένας ενιαίος χώρος καθιστικού-τραπεζαρίας-κουζίνας, ένα W.C και το κλιμακοστάσιο. Στο τρίτο επίπεδο, β' όροφος νότια με θέα την θάλασσα-α΄όροφος βόρεια, επιφανείας 24 τ.μ. υπάρχει μία κρεβατοκάμαρα, ένα μπάνιο και το κλιμακοστάσιο. Μεγάλες βεράντες και στα τρία επίπεδα και περιβάλλοντα χώρο επιφανείας περίπου 160 τ.μ. 
 
 
Κατοικία τριών επιπέδων, επιφανείας 116 τ.μ., με Ν-ΝΑ προσανατολισμό, ελεύθερη Ν-Α-Β. Στο πρώτο επίπεδο, ισόγειο νότια με θέα την θάλασσα υπόγειο ανατολικά και βόρεια, επιφανείας 56 τ.μ. υπάρχει μία κρεβατοκάμαρα, ένα καθιστικό, ένα μπάνιο το κλιμακοστάσιο και ένας βοηθητικός χώρος. Στο δεύτερο επίπεδο, ισόγειο βόρεια-α' όροφος νότια με θέα την θάλασσα, επιφανείας 37 τ.μ. υπάρχει ένας ενιαίος χώρος καθιστικού-τραπεζαρίας-κουζίνας, ένα W.C και το κλιμακοστάσιο. Στο τρίτο επίπεδο, β' όροφος νότια με θέα την θάλασσα-α΄όροφος βόρεια, επιφανείας 23 τ.μ. υπάρχει μία κρεβατοκάμαρα, ένα μπάνιο και το κλιμακοστάσιο. Μεγάλες βεράντες και στα τρία επίπεδα και περιβάλλοντα χώρο επιφανείας περίπου 140τ.μ. Πρόσβαση σε δύο δρόμους