ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ
             ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ  ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 
 
 

             Πως θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει την Κάρυστο ;


Σαν μία πόλη ευβοιώτικη των 5.000 κατοίκωνμε ακμάζουσα οικονομία λόγω της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, του εμπορίου και του ορεικτού της πλούτου.

  Σαν ένα προάστιο της Αθήνας, αφού σε

90' βρίσκεται κανείς από την Αθήνα στην Κάρυστο είτε αντίστροφα

          Σαν ένας τόπος διαμονής και αναψυχής που συνδυάζει  αιγαιοπελαγίτικο περιβάλλον με τους ορεινούς όγκους της Εύβοιας

         Σαν ένα λιμάνι στο νότιο άκρο της Εύβοιας που όμως δεν εξυπηρετείται και δεν εξυπηρετεί  καμία ακτοπλοική σύνδεση παρά μόνο της ανάγκες της αλιείας


Αυτά και ακόμα περισσότερα που καλείται ο ταξιδιώτης να ανακαλύψει. Από την παρακολούθηση των πτηνών (bird watching), τα περάσματα των φαραγκιών, το μάζεμα των βοτάνων,τις παραλίες με τα ποτάμια και τους σταλακτίτες, την εξερεύνηση των  σπηλαίων, την συμμετοχή σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες , την επίσκεψη στον καστανόλογγο και τοκαταφύγιο της Οχης, την κατάδυση και το ψάρεμα, τις διαδρομές 4Χ4  είτε την απόλαυση και το χαλάρωμα στις παραλίες ένα είναι σίγουρο ότι ο επισκέπτης θα βρεί την δραστηριότητα πουτον καλύπτει. Ακόμα και αυτός που απέχει από τα κουραστικά αθλήματα ένα ούζο στην παραλία με συμμετοχή στο πρωτάθλημα τάβλι ή μία γαστρονομική ξενάγηση στά εδέσματα της περιοχής σίγουρα θα τον καλύψουν.